Hälsingegymnasiet

Läsårsstart

Vi närmar oss terminsstart. Redan nu sjuder det av verksamhet på Hälsingegymnasiet. Vi ser fram emot ett nytt läsår.

Lite läsårsdata:

Upprop Åk1 sker kl 09.10  den 20 augusti. Ni som går i ettan kommer att bli kontaktade av era mentorer för en första träff på skolan, då ni i lugn och ro får bekanta er med lokalerna och din mentor. Självklart följer föräldrarna med!
Åk2 och Åk3 börjar 09.10 den 21a augusti. Sedan är det lektioner som vanligt. Vi har ett nytt elevadministrativt system som heter Schoolsoft. Där kommer ni att kunna se schema, läxor, inlämningsuppgifter och mycket mer. Inloggningsuppgifter delas ut den 21a.

Höstterminen 2014 Onsdag 20 augusti – fredag 19 december
Lovdagar 27 oktober – 31 oktober (fem dagar) Höstlov v 44

Vårterminen 2015 Måndag 12 januari – torsdag 11 juni
Lovdagar 2-6 mars (fem dagar) Sportlov v 10
7-10 april (fyra dagar) Påsklov v 15
15 maj (en dag)

Väl mött för en ny termin på Hälsingegymnasiet önskar Roger, Nina och Dennis med personal!

Framgångar i SkolSM

Skol-SM

Vi vill gratulera Malin Persson Ek13 som i helgen tog dubbla guld i SkolSM i Friidrott i Huddinge. Hon vann både F16 800meter och F16 1500 meter.

Stort grattis från oss på Hälsingegymnasiet!

Vill du besöka oss på din PRAO-vecka?

Elever från nian hör av sig och vill besöka oss under ett par dagar på sin PRAO-vecka, det tycker vi naturligtvis är jätteroligt! Är du också nyfiken och vill komma på besök och se närmare på något av våra program? Skicka i så fall ett mail till dennis.malmberg@halsingegymnasiet.se eller ring på 0730-805655 så fixar vi det. För er som undrar när våra infokvällar är inplanerade i höst så kommer dessa att ligga onsdag och torsdag den 6 och 7 november, med start 18.00.
Varmt välkommen!

Se bilder från sommarens och höstens Naturguidning & Äventyr!

Klicka här!