New York 21 maj

Hejsan.

Denna dag inleddes för mig med att pricka av en sak på min ”att göra-lista” i livet. Jogga i Central Park. Jag vaknade vid sextiden och gick ut. Jag kan väl inte säga att jag joggade så länge, men nu är det gjort. 🙂

Efter dusch var det dags för frukost. Eftersom det var min födelsedag, så gick vi tillsammans till Hard Rock Café och åt frukostbuffén där. Fantastiskt gott. Det stod vi på oss hela dagen nästan kändes det som.

Vi ville idag se frihetsgudinnan, så vi tog tunnelbanan till South Ferry. Där åkte vi gratisfärjan över till Staten Island. Då åker man mellan Ellis Island, där invandrarna kom en gång i tiden, och frihetsgudinnan. Det var häftigt. När vi kommit till Staten Island tog vi direkt färjan tillbaka.

Väl tillbaka till vårt Hostel, som ligger ett halvt kvarter ifrån Times Square, så var det dags för födelsedagsfikat. Jag hade köpt mini cupcakes på toy’s R Us. Det var fantastiskt sötsliskigt.

Eftermiddagen ägnades åt shopping. Vi hade tänkt åka upp till toppen av Rockefeller Building, men vädret tillät oss inte det. Istället blev det en middag på ett snabbpizza-hak. $30 för 9 personer var billigt!

Kvällen avslutades med bio för några av oss. Rio 3D. Ganska bra film.

MVH Roger och de andra!